Gratis levering i hele Danmark ved køb over DKK 499,-
Kurv
Din indkøbskurv er tom
Du mangler at købe for DKK 499,- for at få fri fragt.
  Sale

  QNTS

  Global Funk

  Filter
  • Nulstil filter
  • Nulstil filter
  varer fundet
  Visning:
  ( varer fundet) Til top

  Rå og funky mode

  Global Funk er repræsentant for en rå og samtidig feminin stil, som er inspireret af rock'n roll - der er ingen overflødige detaljer og det gør, at du kan bære din fedeste og vildeste sneaks og toppe til uden, at det bliver forvirrende for øjet. 

  Skarptskårne jeans-styles dominerer Global Funk kollektionerne, som rammer plet i tidens modetrends.

  Er du til rock’n roll stil og rå attituder? Så er mode brandet Global Funk helt sikkert noget for dig. Global Funk, som startede i 2003, hører under det danske mærke Message. De funky og skarptskårne jeans kollektioner fra Global Funk har fra begyndelsen været en stor succes i flere multibrandbutikker over hele Skandinavien, fx i QNTS.

  Global Funk kan bedst karakteriseres som et low budget brand, hvor alle fornemme og overflødige materialer er skåret væk. Der er ingen ekstravagante detaljer, men nøgleordene er derimod enkelthed frem for alt. Grundet det enkle materialevalg, kan du for få penge købe dig til en rå og funky stil – fx koster Global Funk bukser kun lige omkring en plovmand - altså en 500-seddel. 

  Få tøjbrands formår at være både feminin og rå på samme tid, men det gør brandet i høj grad. Tilsæt en feminin top eller kør den frække streetede quintess-stil til et par Global Funk jeans, og du vil indtage gadebilledet med den helt rigtige stil. De formår sæson efter sæson at ramme fuldstændig plet, hvad angår trends og herskende modetendenser. Du kan derfor være helt sikker på, at du altid står forrest på modescenen.

  Udvalget af tøj fra brandet er bredt, men bestselleren er helt klart de lækre Global Funk jeans. Hvad enten du er til høj talje, lav talje, lys, mørk eller med eller uden slid, så vil der helt sikkert altid være et par jeans til dig.

  På qnts.dk anvender vi cookies til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. 

  Du accepterer det ved at klikke videre på siden. 

  Læs vores cookiepolitik her


  Acceptér
  Vind et gavekort på 1000 kr

  Tilmeld dig QNTS's Nyhedsbrev og deltag i konkurrencen.

  Læs vilkår