Gratis levering ved køb over kr. 600,- | Julegaver byttes til d. 10 januar
Kurv
Din indkøbskurv er tom
Du mangler at købe for DKK 600,- for at få fri fragt.
Min konto

  QNTS

  Logo Nike Levi's Bibi Chemnitz Jason Markk Puma Carhartt Stüssy Adidas Nike Won Hundred Asics Puma Maanesten Stine Goya Adidas Wood Wood Stine Goya Nike Asics Adidas Lacoste The Last Conspiracy Wood Wood Stine Goya Asics Nike Adidas Lacoste The Last Conspiracy Wood Wood Nike Stine Goya Asics Won Hundred Adidas The Last Conspiracy
  Wood Wood
  Stine Goya
  Samsøe Samsøe
  Won Hundred
  New Arrivals
  Sneakers
  Tops
  Adidas
  Pavement

  Vi anbefaler

  Tøj til piger 

  Hos QNTS.dk har vi fingeren på pulsen og holder os altid opdaterede på tøj til piger og kvinder. Du finder tøj til den streetede pige, den deltalje-orienterede pige og pigen med den kantede og minimalistiske stil.  På QNTS.dk finder du masser af fedt tøj online og får sendt tøj fra de fedeste mærker direkte til din dør. 

  Gå ikke glip af vores store udvalg af bukser, der tæller jeans, chinos og sweatpants. Du behøver ikke kun at bære caps, når solen skinner – du kan tilføje dit look kant og attitude med en cap på hovedet. Vi har også jakker til både den sporty, den feminine og den streetede pige, og et lækkert udvalg af termo, bomber og læderjakker. Vi sætter en ære i at føre et fantastisk udvalg af sweatshirts; både enkle crewnecks, sweatshirts med pockets eller print og hættetrøjer. Vi elsker sneakers i QNTS.dk – og du kan roligt have flere par derhjemme. Vi har et hav af fede sneakers online og i butikkerne i masser af spraglede farver, der med kombinationen af komfort og stil kan give dit outfit et sporty street look.

  Vi bruger cookies. Læs mere

  Acceptér

  Vind et gavekort på 1000 kr

  Tilmeld dig QNTS's Nyhedsbrev og deltag i konkurrencen.

  Læs vilkår