Hos QNTS sættes pris på et inspirerende mix af høj kvalitet og cool designs af spændende danske og internationale brands. Trine er ikke bare ejer, men hjertet bag QNTS, og hun udvælger særligt til butikkens sortiment og webshop. Hver enkelte style er udvalgt med øje for dig som forbruger, at du får glæde af vores varer i længere tid end bare en enkelt sæson. Alle produkter hos QNTS er nøje udvalgt på både baggrund af design, men i ligeså høj grad på baggrund af kvalitet. Det er Trines ønske, at bæredygtighed skal fylde mere og mere i QNTS’ univers. Hos QNTS vil du som kunde derfor opleve at alt fra butik, til webshop og indpakning, vil være præget af mere bæredygtige, genanvendte materialer og tiltag.
QNTS ønsker at være til for de piger, som har kant, er personlige og kan lide at style deres unikke stil ved hjælp af mange forskellige brands. Så vores målgruppe kan altså lide at lege med udtrykket af brands, og ser hver dag som en ny mulighed for at udtrykke sig gennem tøjet. Det betyder også, at der findes tidspunkter som er lig med full dress-up dage, og dage hvor afslapning består i lækkert loungewear.

QNTS har opbygget et rigt shoppingunivers online, men for at holde tro med Trines vision om at være lokalt nærværende og få en oprigtig interaktion med kunder, åbnede QNTS en fysisk butik i Bloms Butikker i 2019 i hjertet af Skanderborg. Grunden til placeringen er at det er her Trine er født og opvokset, ligeledes nu er bosiddende med hendes mand og børn. Her er ALTID plads til god vejledning, en snak eller bare lidt hygge-kiggeri. Vi sætter en ære i at komme dig til undsætning, uanset hvad! Hos QNTS vil du som kunde altid være i centrum, fordi der ville ikke være nogen os, uden jer.

Tak fordi du besøger QNTS, vi ser frem til at handle med dig!

De kærligste hilsner
Trine og TEAM QNTS

This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.