Gratis levering i Danmark ved køb over DKK 499,-
Kurv
Din indkøbskurv er tom
Du mangler at købe for DKK 499,- for at få fri fragt.

  QNTS

  Mads Nørgaard

  Mads Nørgaard
  Vi anbefaler fra Mads Nørgaard
  Filter
  • Nulstil
  • Nulstil
  varer fundet
  Visning:
  ( varer fundet) Til top

  Mads Nørgaard jakker, kjoler og nederdele

  Hos QNTS har vi altid et godt sortiment af de lækre Mads Nørgaard styles. Brandet er lækker og enkel skandinavisk mode, der kan fungere som basis i din garderobe. Klassiske t-shirts med sømandsstriber, bomuldskjoler, denimnederdele, accessories og lækkert overtøj. Du finder det hele lige her. Se udvalget af Mads Nørgaard kjoler, nederdele, jakker m.m. online her.

  Enkle styles i høj kvalitet

  En af grundstenene i Mads Nørgaards designs er de lækre styles i den høje kvalitet, som kan fungere som basiselementer i din garderobe. Farveskalen er typisk skandinavisk og designet er ligeledes minimalistisk. Det gør det nemt at style med resten af din garderobe. Det trendy og tidløse design har for længst etableret Mads Nørgaard som et fasttømret brand i dansk mode. Hos QNTS finder du lækre styles, som du kan bruge sæson efter sæson. De ikoniske striber går igen i kollektionerne og blandes med ensfarvede elementer i de forskellige Mads Nørgaard jakker, kjoler, nederdele bluser m.m. til kvinder og damer.

  Mads Nørgaard er moderne klassikere

  Brandet er en etableret del af modebranchen og følger dermed med i den rivende udvikling og trends indenfor modebranchen. Men brandet formår at stå fast på sin kerne af klassiske items, som holder år efter år. Netop de genkendelige klassikere så som Mads Nørgaard T-shirts, kjoler, nederdele osv. i høj kvalitet har sikret brandet en fast plads på modescenen. De forskellige items kan mikses på kryds og tværs og kan bruges sæson efter sæson.

  Fra København til USA

  Mads Nørgaard åbnede en herretøjsforretning i København tilbage i 1986. Men da udvalget af styles ikke levede op til hans tanker omkring en fuldendt kollektion, startede han sit eget brand op. De klassiske basiselementer blev hurtigt en stor succes og i dag ser du Mads Nørgaard jakker, kjoler, nederdele, bukser, t-shirts m.m. over alt i gadebilledet. Du har garanteret set de klassiske striber. Mærket har cementeret sig som en succes og har udvidet til i dag også at have udenlandske butikker og findes i dag over hele verden. Det startede i København men findes i dag i Europa, Asien og USA.

  Find Mads Nørgaard kjoler, nederdele, bluser m.m. online

  Tag et kig i vores store udvalg af lækre styles her på shoppen. Du finder både Mads Nørgaard kjoler, nederdele, bluser, jakker, bukser, undertøj og lækre accessories der kan give dit look en cool upgrade. Style de klassiske styles som du har lyst. Du bestiller nemt og hurtig online på QNTS. Køber du for mere end 499,- får du gratis fragt og har selvfølgelig altid 14 dages returret.

  På qnts.dk anvender vi cookies til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. 

  Du accepterer det ved at klikke videre på siden. 

  Læs vores cookiepolitik her


  Acceptér
  Vind et gavekort på 1000 kr

  Tilmeld dig QNTS's Nyhedsbrev og deltag i konkurrencen.

  Læs vilkår