Gratis levering i Danmark ved køb over DKK 499,-
Kurv
Din indkøbskurv er tom
Du mangler at købe for DKK 499,- for at få fri fragt.

  QNTS

  Pico

  Pico
  Filter
  • Nulstil filter
  • Nulstil filter
  varer fundet
  Visning:
  ( varer fundet) Til top

  Pico hårbånd til trendy kvinder

  I dag er alle former for accessories vigtige dele af menneskers måde at style dem selv på. Det giver nemlig deres look et helt individuelt præg, og det er forskelligt hvilke accessories, folk bærer, og hvordan de bærer dem. Når du køber et Pico hårbånd, får du et hårbånd i et design og til en pris, som får andre brands’ produkter til at blegne ved siden af. Deres produkter er lavet i et materiale, der skriger af god kvalitet, og til de priser er det nemt for dig at fornye dit look hver gang, at moden skifter. Det kræver nemlig ikke den helt store pengepung at få råd til et Pico hårbånd. For dette brand er det nemlig vigtigt, at deres kunder ikke skal vride vrangen ud af deres lommer for at kunne eje et af deres produkter - det skal være til alle.

  Pico - med hovedsæde i Østerbro i København

  Dette brand er et helt igennem dansk brand, som startede sin aktiviteter tilbage i 2004 på Østerbro i København. De sælger smykker og accessories til kvinder og blev grundlagt af Anne-Marie Pico. Den første butik åbnede som sagt dette år, og efter et år udelukkende med succes, valgte virksomheden af flytte deres butik til et større og mere rummeligt sted - også på Østerbro - og her befinder de sig stadigvæk i dag. Grønnegade i København fik så i 2009 lov til at huse deres anden butik. I 2013 fik deres hjemmeside hele turen, da Pico ønskede at forbedre deres webshop. Desuden åbnede de en blog, hvor deres kunder kunne gå ind og følge deres daglige rutiner samt få inspiration til, hvordan man kunne style sit outfit.

  Nyd dansk designede hair accessories fra Pico

  Når du køber hair accessories hos dette brand, får du ganske ægte kvalitet. Alle deres accessories og smykker vil uden tvivl pifte dit outfit op, og så er de pure danske. Dog producerer virksomheden ikke selv deres produkter - men dette har bestemt ingen indflydelse på deres design. De smukke hair accessories er slet ikke til at stå for, og vi hos QNTS er vilde med dem! Derfor har vi håndplukket et eksklusivt udvalg til dig, så du har muligheden for at tilføje dette ekstra pift til dit yndlingsoutfit. Der findes ikke noget mere fancy og trendy end hårpynt, der matcher ens outfit, når man skal til en fest eller et arrangement, hvor god stil ikke bliver set ilde på - den skal bare have hele armen!

  Køb Pico hårbånd online hos QNTS.dk

  Det er nærmest umuligt at finde accessories, der er lige så fine og feminine, som Pico hårbånd er, og du kan bruge dem i hvilken som helst sammenhæng. Det er lige meget, om du har kort, langt, løst eller opsat hår - de pynter de hele! Vi mener, at dette er en af de nyeste trends inden for fashion og mode, og de skal så absolut være tilgængelige for dig i vores webshop, så skynd dig ind og få bestilt et fra vores eksklusive udvalg.

  På qnts.dk anvender vi cookies til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. 

  Du accepterer det ved at klikke videre på siden. 

  Læs vores cookiepolitik her


  Acceptér
  Vind et gavekort på 1000 kr

  Tilmeld dig QNTS's Nyhedsbrev og deltag i konkurrencen.

  Læs vilkår