Gratis levering i Danmark ved køb over DKK 499,-
Kurv
Din indkøbskurv er tom
Du mangler at købe for DKK 499,- for at få fri fragt.

  QNTS

  Rütme

  Filter
  • Nulstil
  • Nulstil
  varer fundet
  Visning:
   ( varer fundet) Til top

   Rütme - Fashion to Go

   Hvor streetede statements, moderigtige detaljer og fantasifulde prints sætter ind – det er der, du opnår den helt rigtige Rütme. Det er der, hvor Rütme får musikken til at spille og skabe det helt rigtige beat på modescenen. Rütme er den feminine pendant til drengemærket Humör – konstant i bevægelse og altid med hvor det sker.

   Rütme leger med finurlige former, splashy farver og sjove pints, inspireret af drømme- og fantasiverdenen. Rütme skaber det perfekte og komplette look for den unge, energiske bypige, som aldrig sidder stille. Rütme pigen cykler gennem byen, klikker billeder til hendes blog og nyder solen med hendes ’coffee-to-go’ i hånden, imens hun lytter til lækkert elektronisk musik. Designeren bag Rütme, Rikke Charlotte Larsen, er inspireret af alt i bevægelse. Alt fra Starbucks kaffe, street style blogs, musik i ørerne og selvfølgelig hendes passion for mode er med til at skabe de fede Rütme kollektioner bestående af bl.a. bukser, trøjer og t-shirts, som du kan finde hos QNTS.

   Rütme tøjet er for piger på farten. Tøjet i alle regnbuens farver er til dig, der nyder livet og gerne udtrykker dit glade sind igennem det tøj, som du har på. Rütme tøjet er nyskabende og altid krydret med sjove og glade detaljer, som vil tiltrække opmærksomhed, hvor end du går hen. Kollektionerne tæller alt fra jakker, trøjer, jeans, bukser, shorts, toppe og meget mere. 

   På qnts.dk anvender vi cookies til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. 

   Du accepterer det ved at klikke videre på siden. 

   Læs vores cookiepolitik her


   Acceptér
   Vind et gavekort på 1000 kr

   Tilmeld dig QNTS's Nyhedsbrev og deltag i konkurrencen.

   Læs vilkår