Gratis levering i Danmark ved køb over DKK 499,-
Kurv
Din indkøbskurv er tom
Du mangler at købe for DKK 499,- for at få fri fragt.

  QNTS

  Vans

  Vans
  Vi anbefaler fra Vans
  Filter
  • Nulstil
  • Nulstil
  varer fundet
  Visning:
  ( varer fundet) Til top

  Vans sko - tidløse sko fra Californien

  Vans skoen er evigt populær. Hvorfor og hvad er opskriften, spørger vi? Enkeltheden er detaljen, der gør forskellen hos Vans. De består af en gummisål og et stykke lærred - kun få midler skaber en unik stil. Sidenhen er brandet - stadig med enkelthed som hovedingrediens - begyndt at designe bl.a. solbriller. Deres skos succes består kort fortalt af en gummisål, som er påsat et stykke stof, og tilsammen giver det en af tidernes mest populære street sko. I modeverdenen er det tit det enkelte og tidløse, der får succes, og sådan må man sige, at det har været og til stadighed er med Vans. De blev dannet tilbage i 1960’erne, og brandet har altid haft en ambition om at lave afstanden fra fabrik til butik så kort som muligt uden ligegyldige og dyre mellemmænd. Derfor har Vans både egne fabrikker og butikker.

  Vans sko - 12 kunder den første dag

  Brandet åbnede sin første butik i 1966 i Anaheim i Californien, og en butik er måske så meget sagt. De havde nemlig kun fremstillet tre par Vans sko, som blev sat i butikken, der ellers mest bestod af tomme skokasser, som skulle få butikken til at ligne noget stort og etableret. På den første dag kom der 12 kunder ind i butikken. De var interesserede i skoen, og på en pæn måde måtte ejerne bede kunderne om at komme tilbage efter deres sko dagen efter, for skoene skulle jo lige laves først - og her blev det så en fordel, at fabrik og butik var eget af de samme. I slutningen af 1970’erne begyndte skaterne så at få øjnene op for Vans sko. Skateboarderne efterspurgte skoene i flere farver, og sortimentet blev udvidet med lynets hast. De fik skaterne til at hjælpe med designet, og senere betalte brandet også diverse skatere for at gå rundt i skoene. Det kan man kalde ’aktiv’ markedsføring.

  Kunderne som en del af designet - Vans sneakers

  Brandet har altid ladet kunderne være en del af designet. I 80’erne udskrev de konkurrencer, hvor børn sendt tegninger ind med forslag til, hvordan skoene skulle se ud. Vans valgte de bedste ud og også ofte dem, hvor flere havde tegnet det samme. På denne måde var brandet sikker på, at de producerede præcis det, som kunderne ville have. Et par Vans sneakers er blevet en klassiker på højde med Converse sko, og de har været populære i mange år. Sådan vil det sikkert blive ved! For de er tidløse, især formen på skoene, og selve stoffet skiftes bare ud, så det passer til moden.

  Køb Vans sko til kvinder online hos QNTS.dk

  Menneskene bag disse lækre sko havde en drøm om, at de ville lave et par sko og derefter sælge dem direkte til kunderne. De ville altså ingen mellemmand have, der intet personligt forhold havde til skoene. Vi hos QNTS er glade for, at de ombestemte sig, så vi kan sælge fede Vans sko til kvinder her i vores webshop kun til dig. Udforsk vores udvalg her på vores webshop og se, om der er et par Vans, som kunne friste dig.

  På qnts.dk anvender vi cookies til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. 

  Du accepterer det ved at klikke videre på siden. 

  Læs vores cookiepolitik her


  Acceptér
  Vind et gavekort på 1000 kr

  Tilmeld dig QNTS's Nyhedsbrev og deltag i konkurrencen.

  Læs vilkår