QNTS Ambassadør

Vi søger hele tiden nye, kreative og inspirerende profiler, som har lyst til at promovere QNTS.dk! Elsker du mode, er du god til at tage billeder og engagere dine følgere sig i dit content? Du har nu muligheden for at tjene penge med et ambassadørsamarbejde med QNTS, via din Instagram, din blog eller hjemmeside.

Med en ambassadøraftale forestiller vi os, at kunne skabe et stærkt, langvarigt samarbejde, hvor vi løbende aftaler aktiviteter på din platform i dialog med dig. Det kunne f.eks. være en unik rabatkode til dine følgere, konkurrencer eller outfit-videoer.

Via links på din Instagram, blog eller hjemmeside kan du tjene penge på at sende besøgende til vores website. Vi tilbyder dig 12,50% i provision for hvert salg, som du kan skaffe.

Det er nemt at komme igang – og så er det gratis!
Din indtjening administreres af Partner-Ads, som er et dansk, affiliate netværk. Her skal du oprette en bruger og ansøge vores partner program. Følg dette link for tilmelding:
https://www.partner-ads.com/dk/addpartner.php

Sådan fungerer Partner-Ads:
http://www.partner-ads.com/dk/saadan-fungerer-det.htm

Ofte Stillede Spørgsmål:
https://www.partner-ads.com/dk/affiliate-faq.php

Har du brug for hjælp til tilmelding eller spørgsmål vedrørende indtjening via. Partner-Ads? Så skriv endelig til cg@qnts.dk - så hjælper vi dig igang med det samme!