Gratis levering i Danmark ved køb over DKK 499,-
Kurv
Din indkøbskurv er tom
Du mangler at købe for DKK 499,- for at få fri fragt.

  QNTS

  Huer

  Filter
  varer fundet
  Visning:
  ( varer fundet) Til top

  Huer til piger, der elsker det trendy look

  Med den helt rigtige hue kan man redde ethvert efterår og enhver vinter fra at være utrolig lang og utrolig kølig. Når man skal ud ad døren, findes der ikke noget værre end at mærke den kolde luft suse om ørene på en. Her er det, du skal tage et nærmere kig på vores udvalg af huer. Vi skal nemlig nok sørge for at have både uldne, kække, frække og ikke mindst varme huer til dig, der hader kolde ører og et frossent hoved. Vi hos QNTS er enige om, at denne form for hovedbeklædning er den helt rigtige accessory, når det er koldt, og det er det desværre ofte i Danmark. Så hvis du er på udkig efter en model, der er smart og som kan holde dit hoved varmt, er du kommet til det helt rigtige sted.

  Tilføj prikken over i’et til dit outfit med en hue

  Vil du fuldende dit vinterlook på den helt rigtige måde? Så skal du købe dig en hue fra vores webshop. Din stil bliver kun fuldendt, hvis du har de rigtige detaljer, og det er her, at huer kommer ind i billedet. Med den helt rigtige model bliver det en fornøjelse at træde ud ad døren og mærke den kølige vinterluft i ansigtet - for dit hoved vil ikke komme til at fryse, og det ved du. Desuden har du tilføjet prikken over i’et til dit outfit og har dermed ikke bare sat en masse random sammen for at holde varmen. Vi kan vist godt blive enige om, at den rigtige hovedbeklædning er en essentiel del af vores hverdags-styling. Du finder den helt rigtige her.

  Huer til kvinder - når håret skal i dækning

  Der findes ikke noget mere træls end at skulle uden for døren om vinteren og til fest, hvor håret er sat og make up’en lagt, men vejret er ikke lige, som man havde håbet. Det blæser og regner, og der er ingen tegn på opklaring. Hvad gør man så? Jo, man snupper da lige sin yndlings hue og tager på hovedet, så er den i vinkel! Med den er du sikker på, at håret ikke flyver rundt om øjnene på dig, og desuden vil den også skærme for den værste regn. Her skader det bestemt ikke, at den matcher dit outfit. Når du køber en hue hos QNTS, er du sikker på at få en hovedbeklædning, som helt sikkert vil give lidt ekstra kant til dit outfit, og endnu bedre er, at du kan købe en uden at skulle bruge hele din formue. Priserne er gode!

  Køb huer til kvinder online hos QNTS.dk

  Vi vil gerne komme dig til undsætning hele året rundt, når det kommer til det perfekte outfit og de fedeste accessories. Uanset årstid mener vi hos QNTS, at vi kan dække dig godt ind med alle de fantastiske produkter, vi har fra populære brands fra hele verden. Du finder bl.a. et eksklusivt udvalg af huer lige her i vores webshop. Har du spørgsmål til nogle af produkterne, er du velkommen til at ringe til vores kompetente personale, der sidder klar ved telefonerne.

  På qnts.dk anvender vi cookies til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. 

  Du accepterer det ved at klikke videre på siden. 

  Læs vores cookiepolitik her


  Acceptér
  Vind et gavekort på 1000 kr

  Tilmeld dig QNTS's Nyhedsbrev og deltag i konkurrencen.

  Læs vilkår