Gratis levering i Danmark ved køb over DKK 499,-
Kurv
Din indkøbskurv er tom
Du mangler at købe for DKK 499,- for at få fri fragt.

  QNTS

  Kjoler

  Filter
  varer fundet
  Visning:
  ( varer fundet) Til top

  Kjoler til alle slags piger

  Selvom kjoler er noget af det mest feminine tøj, der findes, må de også gerne være rå, cool og frække. Hos QNTS har vi et udvalg til piger til enhver lejlighed. Du kan finde alt lige fra hverdagsmodeller til lækre gå-i-byen modeller, og de er både feminine med smukke farver samt rå og frække. Hos os får du muligheden for at kombinere lækre styles og på den måde skabe din helt individuelle stil fra alle de rigtige brands. Vi ved godt, at der også er piger, som finder det en smule svært at komme i en kjole, og som ikke helt føler sig tilpas - det har vi svaret på. Du behøver nemlig ikke gå all in på den fuldstændig feminine stil, som det jo tit skal være. Du bestemmer helt selv, hvordan du vil se ud!

  Få masser af muligheder for styling med festkjoler

  Det er fuldstændig ligegyldigt hvilken begivenhed, du skal til eller hvilket udtryk, du gerne vil skabe med dit outfit. Med en kjole har du muligheden for at style dig selv på den måde, du ønsker. Det er nemlig gennem vores påklædning, at vi har mulighed for at være den, vi er - det kaldes frihed! Når du iklæder dig en af disse lækre modeller fra vores webshop, kan du for alvor give udtryk for din personlige stil. I forhold til bukser og jeans er kjoler nemlig med til at vise nogle af dine lidt mere feminine sider frem. Er du ikke den helt så feminine type men bare gerne prøve noget nyt, er der masser af muligheder for styling. Vælg derfor en af vores festkjoler næste gang, en fest står for døren. Du vil ikke fortryde det.

  Sommerkjoler til både hverdag og fest

  Vil du bare rigtig gerne købe en masse sommerkjoler men helst undgå at se for fin ud? Så er der flere ting, du kan gøre! Det gælder bare om at dresse dem ned med de helt rigtige accessories som f.eks. rå læder eller et par sporty sneakers. De sporty items såsom sneaks, caps og sweatstyles gør, at sommerkjoler bliver knap så feminine men mere street og hverdagsagtige. Så er det bare at tage alle dine accessories af og voila! Så har du det rene, feminine look igen. Hos QNTS finder du et udvalg af modeller fra mange forskellige brands, som giver dig muligheden for at lege med dit udtryk. Det bedste ved sommervarme og solskin er da, at man kan komme ud og få luftet sin ben, og hvilken bedre måde at gøre det på end at trække i et super feminint outfit?

  Køb flotte kjoler online hos QNTS.dk

  Her hos QNTS har du mulighed for at købe tøj, der følger de nyeste trends inden for fashion og mode, så er du en modeinteresseret kvinde med smag for stil og trend, skal du komme til os. I vores webshop finder du et udvalg af kjoler fra brands som Stine Goya, Mads Nørgaard, Samsøe Samsøe, Stüssy og mange flere. Kig lidt videre i vores webshop efter de cool modeller og giv endelig vores personale et kald, hvis du har spørgsmål til produkterne.

  På qnts.dk anvender vi cookies til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. 

  Du accepterer det ved at klikke videre på siden. 

  Læs vores cookiepolitik her


  Acceptér
  Vind et gavekort på 1000 kr

  Tilmeld dig QNTS's Nyhedsbrev og deltag i konkurrencen.

  Læs vilkår