Gratis levering i Danmark ved køb over DKK 499,-
Kurv
Din indkøbskurv er tom
Du mangler at købe for DKK 499,- for at få fri fragt.

  QNTS

  Stine Goya

  Stine Goya
  Filter
  • Nulstil
  • Nulstil
  varer fundet
  Visning:
  ( varer fundet) Til top

  Stine Goya - passer til ethvert humør

  Stine Goya er et tøjmærke, der blev grundlagt i 2007 af den danske designer og model Stine Goya. Efter 10 år i modebranchen springer hun selv ud og introducerer en kollektion hver sæson ved at tilbyde os et væld af fantastiske farver, hjemmedesignede prints og flot udformet tøj, som vi er sikre på vil falde lige i din smag. Igennem det forskelligt designede tøj og de smarte accessories formår Stine Goya at inspirere kvinder til at udtrykke dem selv og træde i karakter, når de bærer tøjet. De eventyrlige prints er med til at give liv til tøjet, hvilket vi hos QNTS er super fan af! Vi er vist alle enige om, at Stine Goya har formået at revolutionere den internationale samt den danske modescene med sine flotte styles siden 2007.

  Stine Goya kjole med stil

  Efter at være blevet uddannet i London på Central Saint Martins designskole med speciale i print og have arbejdet hos både Hussein Chalayan og Eley Kishimoto, startede et nyt kapitel i den danske designers liv. Én ting er i hvert fald helt sikkert; hun har altid haft sin helt egen signaturstil, og det er absolut noget, der skinner igennem. Derudover elsker hun at kombinere både farver og mønstre, hvilket hun mestrer i bedste stil. En Stine Goya kjole tilbyder dig udfordrende proportioner med flotte detaljer, og snittet kan være alt fra klassisk til det lidt skæve. Når du køber en Stine Goya kjole, får du ikke kun et stykke stof med hjem. Du får et unikt design med en historie bag.

  Noget for enhver smag fra Stine Goya online

  Der er ingen tvivl om, at vi her har at gøre med et mærke, der formår at forny sig fra sæson til sæson. Når du shopper Stine Goya online, er du sikker på at få et udvalg, der siger spar 2. Det er unikt, lækkert og passer til enhver fashion-kvinde, og du vil føle dig som et helt nyt menneske. Hos QNTS.dk mener vi, at de nyeste modetrends skal være tilgængelige for alle modeinteresserede kvinder, og det er vores mission at udbyde et eksklusivt udvalg, der både er enkelt og samtidig formår at inspirerer dig og din stil. Med et par Stine Goya bukser eller en Stine Goya T-shirts er vi overbeviste om, at du vil elske dette mærke. Det er super vovet, har kant og så er det tilmed tilgængeligt i vores online shop!

  Shop tøj fra Stine Goya online hos QNTS.dk

  Uanset hvad du er til, er vi næsten sikre på, du finder noget, der er interessant i vores online shop. Hos QNTS.dk bliver vi motiverede af at udbyde de nyeste trends til dig, fordi vi elsker mode - og vi ved, du også gør. Vores fokus er både kvalitet og design, så derfor kan du være sikker på at have det bedste udvalg, når du shopper hos os. 

  På qnts.dk anvender vi cookies til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. 

  Du accepterer det ved at klikke videre på siden. 

  Læs vores cookiepolitik her


  Acceptér
  Vind et gavekort på 1000 kr

  Tilmeld dig QNTS's Nyhedsbrev og deltag i konkurrencen.

  Læs vilkår