QNTS Skanderborg

BUTIK I HJERTET AF SKANDERBORG

Hos QNTS elsker vi at møde jer og give den bedst mulige rådgivning. Vores dedikerede team står klar til at hjælpe dig med at finde de perfekte styles, der passer til din stil og personlighed. Vi tror på, at det personlige møde og den direkte kontakt skaber en unik oplevelse, hvor vi kan forstå dine behov og ønsker på en helt særlig måde.

ÅBNINGSTIDER:

Mandag - Fredag: kl. 10:00 - 18:00
Lørdag: kl. 10:00 - 16:00

1. søndag i måneden: kl. 10:00 - 16:00

ADRESSE:

Adelgade 61 i Bloms Butikker (blomscentret)
8660 Skanderborg

Bestiller du online har du altid mulighed for at afhente og returnere i vores butik i Skanderborg, så slipper du selvfølgelig for at betale fragten.

AFHENTNING:

Vi sender en SMS til det tlf. nr. , der er blvet angivet ved ordren, når din pakke er klar til afhentning. Du bedes oplyse dit navn og ordre nr., når du afhenter din pakke, så vi er sikre på, at du får det rigtige med dig

RETUNERING:

Ønsker du at retunere din vare i vores fysiske butik behandler vi ordren, som var det en online ordre. Det betyder, at pengene bliver overført til det kort er blevet anvendt, da ordren blev lagt - oftest går der 1-2 hverdage før de er tilbage på dit kort alt efter korttype og bank. Har du andre spørgsmål til retur af varer, er det her du skal ind: 

UDFORSK KVALITETSTØJ I SKANDERBORG

Kig ind og oplev vores univers i vores butik i Skanderborg. Her kan du se og føle på vores tøj, prøve det på og få personlig vejledning fra vores erfarne personale. Du får mulighed for at se detaljerne i tøjet, føle kvaliteten og få en nærmere forståelse af, hvordan det passer til din stil og personlige udtryk. Vi glæder os til at se dig!