VELKOMMEN TIL BLACK FRIDAY UDSALG HOS QNTS I 2019

Hos QNTS tæller vi ned til en helt speciel dag – Black Friday. Det bliver en dag, hvor alle dine outfitdrømme kan gå i opfyldelse, uafhængigt af størrelsen på din pengepung. Vi står klar i shoppen med så gode tilbud, som du aldrig kunne have drømt om i din vildeste fantasi. Vi taler sneakers, T-shirts, jakker, kjoler, hatte, caps, bukser, tasker, accessories – you name it – til ekstremt nedsatte priser. Så mon ikke det bliver værd at tjekke ud og lægge vejen forbi QNTS på netop denne dag?
Vi er ikke i tvivl. Det er det hele værd – også for os. Vi får nemlig lov til at gøre det, som vi gør bedst – at give dig den bedste service og finde det helt rigtige match mellem populære mærkevarer af højeste kvalitet til dig og din personlige stil.
Det skal nok blive et "Match made in heaven”!

BLACK FRIDAY TØJ – DET NYE SORT

Black Friday er på rekordtid blevet en kæmpesucces i danske butikker og virksomheder. Denne amerikanske tradition – en travl udsalgsdag – har siden 2013 indtaget danske butikker. Den stammer fra USA, hvor den falder på dagen efter en amerikansk højtid, nemlig Thanksgiving. Det er en dag, hvor amerikanerne holder fri – og derfor har tid til at shoppe. Måske er du forvirret over, hvorfor dagen hedder ”sort fredag”, for sort lyder unægtelig en smule negativ. Det er der mange forklaringer på – bl.a. at tallene på bundlinjen skifter farve fra rød til sort på denne dag, og at der på denne dag altid er trafikkaos i USA, fordi de fleste har fri. Men lige meget hvad er det ikke en sort dag – den er nærmere det nye sort!

TAG FORSKUD PÅ JULEHANDLEN MED BLACK FRIDAY TILBUD

Black Friday er en kærkommen lejlighed til at få styr på julegaveindkøb i god tid – og til en god pris! Hvis du er tidligt ude, undgår du juletravlheden i december måned. Forestil dig, at allerede før december overhovedet er begyndt, har du taget hånd om de fleste julegaver – og du har endda sparet betydelige summer. Dette kan måske føre til en lidt vildere mandelgave, en federe steg eller en større rulle marcipan - eller måske kan du forkæle dig selv med en ekstra lille accessory?
Black Friday er lutter fordele, hvis du spørger os! Julegaver købe Black Friday byttes til og med d. 16. januar 2020

KØB BLACK FRIDAY TØJ ONLINE PÅ QNTS.DK

Selvom Black Friday først er i november, er vi allerede begyndt at varme op. Vores hylder, lagre og varekataloger bugner med lækkert pigetøj, der oser af stil og elegance. Du har helt sikkert allerede nogle brands, der passer til dit look og din hverdag, og det er dem, du skal holde godt øje med til vores Black Friday udsalg. Hold godt øje med dine yndlings sneakers, toppe, t-shirts og meget mere, for vi er kommet i det gavmilde hjørne til denne shop amok-dag - og hvorfor ikke udvide din horisont og tjekke andre populære brands ud? Herinde på webshoppen får du masser af inspiration til dit look (måske et nyt look?) med tøj og accessories fra de seneste trends.

Kontakt os Tlf.: 22 55 05 08 (Kl. 9-15) / kundeservice@qnts.dk
Svartid: 1 hverdag
Gratis levering ved køb over 499,-
Gratis retur 14 dages returret med forudbetalt returlabel
Bestil online Afhent i showroomet i Stilling v/ Skanderborg

FÅ 10% PÅ DIT FØRSTE KØB