Black Friday

VELKOMMEN TIL BLACK FRIDAY UDSALG HOS QNTS 2019

Hos QNTS tæller vi ned til en helt speciel dag – BLACK FRIDAY. Det bliver en dag, hvor alle dine outfit, tasker og ikke mindst sneakers drømme kan gå i opfyldelse, uafhængigt af størrelsen på din pengepung. Vi står klar både på webshoppen og i vores butik i Skanderborg i centeret Bloms med så gode tilbud, som du aldrig kunne have drømt om i din vildeste fantasi. Vi taler sneakers, T-shirts, jakker, kjoler, hatte, caps, bukser, tasker, accessories – you name it – til ekstremt nedsatte priser. Så mon ikke det bliver værd at tjekke ud og lægge vejen forbi QNTS på netop denne dag? 

Vi er ikke i tvivl. Det er det hele værd – også for os. Vi får nemlig lov til at gøre det, som vi gør bedst – at give dig den bedste service og finde det helt rigtige match mellem populære mærkevarer af højeste kvalitet til dig og din personlige stil. Det skal nok blive et "Match made in heaven”!

BLACK FRIDAY TØJ – DET NYE SORT

Black Friday er et amerikansk begreb som sker hvert år dagen efter en af de største højtider, nemlig Thanksgiving. Det er en dag, hvor amerikanerne holder fri – og derfor har tid til at shoppe. I USA er det den største og travleste indkøbsdag og denne succes har spredt sig til flere dele af verden. Black Friday er på rekordtid blevet en kæmpesucces i Danmark og de danske butikker og virksomheder. Denne amerikanske tradition – en travl udsalgsdag – har siden 2013 indtaget danske butikker. Måske er du forvirret over, hvorfor dagen hedder ”sort fredag”, for sort lyder unægtelig en smule negativ. Det er der mange forklaringer på – bl.a. at tallene på bundlinjen skifter farve fra rød til sort på denne dag, og at der på denne dag altid er trafikkaos i USA, fordi de fleste har fri. Men lige meget hvad er det ikke en sort dag – den er nærmere det nye sort! Black Friday er bestem et begreb/dag vi har taget til os i Danmark. I 2015 var Black Friday den største handelsdag nogensinde i Danmark, så det er uden tvivl en dag, vi danskere er glade for og udnytter i stor stil.

TAG FORSKUD PÅ JULEHANDLEN MED BLACK FRIDAY TILBUD

Black Friday er en kærkommen lejlighed til at få styr på julegaveindkøb i god tid – og til en god pris! I USA udnytter de netop denne dag til at få styr på julegaveindkøbene og ikke mindst få det til en god og ikke mindst billig pris. Hvis du er tidligt ude, undgår du juletravlheden i december måned, hvilket ikke ville være dårligt at gå glip af. Forestil dig, at allerede før december overhovedet er begyndt, har du taget hånd om de fleste julegaver – og du har endda sparet betydelige summer. Dette kan måske føre til en lidt vildere mandelgave, en federe steg eller en større rulle marcipan - eller måske kan du forkæle dig selv med en ekstra lille accessory, taske eller nye sneakers? Black Friday er lutter fordele, hvis du spørger os!

Julegave køb der er blevet gjort på Black Friday byttes til og med d. 16. januar 2020 - så udnyt endelig de tilbud, vi kommer med og få styr på julegaverne i god tid!

KØB BLACK FRIDAY UDVALG ONLINE PÅ QNTS.DK

Selvom Black Friday først er i november, er vi allerede begyndt at varme op her hos QNTS. Vores hylder, lagre og varekataloger bugner med lækkert tøj, accessories og sneakers til piger og kvinder, der oser af stil og elegance. Du har helt sikkert allerede nogle brands, der passer til dit look og din hverdag, og det er dem, du skal holde godt øje med til vores Black Friday udsalg. Hos os kan du blandt andet finde Han Kjøbenhavn udsalg, Mads Nørgaard udsalg, Núnoo udsalg, Wood Wood udsalg, Adidas Originals udsalg og meget mere!
Hold godt øje med dine yndlings sneakers, toppe, t-shirts og meget mere, for vi er kommet i det gavmilde hjørne til denne shop amok-dag - og hvorfor ikke udvide din horisont og tjekke andre populære brands ud?

Herinde på webshoppen får du masser af inspiration til dit look (måske et nyt look?) med tøj og accessories fra de seneste trends. Så glæd dig til BLACK FRIDAY her hos QNTS – vi er sikre på i vil elske vores tilbud og vi glæder os til at forkæle jer!