Om QNTS

QNTS er en dansk mode- og multibrandshop til kvinder, der har placering i hjertet af Skanderborg. QNTS er grundlagt i 2018 med butiketablering i 2019, og er ejet af Trine Meyhoff. QNTS er essensen af navnet – navnet er opstået på baggrund af følgende mantra:

Q - For treating yourself as a Queen 
N - For being Notable 
T - For believe in Trust 
S - For wearing Sneakers

Hos QNTS sættes pris på et inspirerende mix af høj kvalitet og cool designs af spændende danske og internationale brands. Trine er ikke bare ejer, men hjertet bag QNTS, og hun udvælger særligt til butikkens sortiment og webshop. Hver enkelte style er udvalgt med øje for dig som forbruger, og at du får glæde af vores varer i længere tid end bare en enkelt sæson. Alle produkter hos QNTS er nøje udvalgt på både baggrund af design, men i ligeså høj grad på baggrund af kvalitet. Det er Trines ønske, at bæredygtighed skal fylde mere og mere i QNTS’ univers. Hos QNTS vil du som kunde derfor opleve at alt fra butik, til webshop og indpakning, vil være præget af mere bæredygtige, genanvendte materialer og tiltag.

FRA QUINTESS TIL QNTS

Trine har med hendes mange års erhvervserfaring i modebranchen og baggrund hos det tidligere Quintess, en finger på pulsen af trends og tidens tendenser. Hun har før QNTS arbejdet som merchandiser og har derfor arbejdet en del med styling og forskellige designlooks. Trods QNTS er præget af Trines personlige, farverige univers, formår hun altid at udvælge klassiske, tidsløse styles til enhver smag og alder. Det er Trines vision, at udvælge styles som du kan bruge i alt fra hverdagens praktik til festlige arrangementer. I QNTS’ produktporteføjle finder du alt fra tøj, smykker og accessories.

QNTS har ingen alder, men vi ønsker at være til for de piger og kvinder, som har kant, er personlige, farverige og kan lide at style deres egen unikke stil ved hjælp af mange forskellige brands. Så vores målgruppe kan altså lide at lege med udtrykket af brands, og ser hver dag som en ny mulighed for at udtrykke sig gennem tøjet. Det betyder også, at der findes tidspunkter som er lig med full dress-up dage, og dage hvor afslapning består i lækkert loungewear.

SNEAKERS TIL DAME

Hvis ikke du har gættet det ud fra vores navn, er en af QNTS’ helt store passioner selvfølgelig sneakers. QNTS fører mange stærke sneakers, blandt andet fra stærke brands som New Balance, GANNI og Arkk Copenhagen. Vores fødder skal bære os gennem hele livet og vores mission er at vise, at praktiske sko ikke nødvendigvis behøver være kedelige!

Selvom sneakers helt klart er en af vores helt store passioner, så går vi også op i at have de rigtige brands som matcher til vores værdier. Derfor kan du finde tøj af høj kvalitet fra brands som ROTATE, Nørgaard på Strøget, Aiayu, GANNI, Mads Nørgaard og mange flere brands!


QNTS har opbygget et rigt shoppingunivers online, men for at holde tro med Trines vision om at være lokalt nærværende og få en oprigtig interaktion med kunder, åbnede QNTS en fysisk butik i Bloms Butikker i 2019 i hjertet af Skanderborg. Grunden til placeringen er at det er her Trine er født og opvokset, ligeledes nu er bosiddende med hendes mand og børn. Her er ALTID plads til god vejledning, en snak eller bare lidt hygge-kiggeri. Vi sætter en ære i at komme dig til undsætning, uanset hvad! Hos QNTS vil du som kunde altid være i centrum, fordi der ville ikke være nogen os, uden jer.

Så hjerteligt velkommen til QNTS - Vi glæder os til at tage imod dig og din ordre!

De kærligste hilsner 
Trine og Team QNTS

 QNTS video: