Om QNTS

Q - For treating yourself as a Queen
N - For being Notable
T - For believe in Trust
S - For wearing Sneakers

Kvalitet, design og detaljer vægter højt hos QNTS. Vi kan godt lide at være lidt kantede, da det nemlig er det, der skaber en personlig stil. Vi er blandt andet vilde med sneakers og bruger dem til at kombinere streetwear med det feminine look.

QNTS.dk er ikke ”kun” en webshop. Det er et sted, hvor du efter en travl hverdag kan få lidt ”MIG-TID”. Flyd ind i vores stilsikre QNTS -univers og lad dig blive inspireret af QNTS VIBES - måske har vi dine nye yndlings sneakers eller de key items, der giver din nuværende garderobe attitude. Vi sætter kunden i centrum og ønsker nærhed. 

Finder du ikke det, du søger eller har du brug for råd og vejledning, er du altid velkommen til at kontakte os på kundeservice, Facebook eller Instagram. Vi ønsker kun at hjælpe dig og optimere vores udvalg. Vi elsker personlig kontakt med kunderne og sætter service højest på dagsordnen.
Til info har vi ofte mulighed for at skaffe evt. udsolgte størrelser fra vores leverandører, så tøv ikke med at kontakte os :-) 

QNTS har altid en lækker udsalgskategori, hvor du kan shoppe nedsatte styles fra alle vores lækre mærker. Tjek den altid ud, frisk din garderobe op og spar penge!

Gå på opdagelse i vores QNTS-univers. Føl dig inspireret og bliv klædt på i netop den QNTS stil, der passer lige til dig og din personlighed.   

Tak fordi du læste med :-)

Vi håber, du finder QNTS inspirerende, lækkert, overskueligt og enkelt. 


DE BEDSTE QNTSVIBES

FRA TRINE OG Team QNTS

 QNTS video: