Q - For treating yourself as a Queen
N - For being Notable
T - For believe in Trust
S - For wearing Sneakers

Kvalitet, design og detaljer vægter højt hos QNTS. Vi kan godt lide at være lidt kantede, da det nemlig er det, der skaber en personlig stil. Vi er blandt andet vilde med sneakers og bruger dem til at kombinere streetwear med det feminine look.

QNTS.dk er ikke ”kun” en webshop. Det er et sted, hvor du efter en travl hverdag kan få lidt ”MIG-TID”. Flyd ind i vores stilsikre QNTS -univers og lad dig blive inspireret af QNTS VIBES - måske har vi dine nye yndlings sneakers eller de key items, der giver din nuværende garderobe attitude. Vi sætter kunden i centrum og ønsker nærhed. 

Finder du ikke det, du søger eller har du brug for råd og vejledning, er du altid velkommen til at kontakte os på kundeservice, Facebook eller Instagram. Vi ønsker kun at hjælpe dig og optimere vores udvalg. Vi elsker personlig kontakt med kunderne og sætter service højest på dagsordnen.
Til info har vi ofte mulighed for at skaffe evt. udsolgte størrelser fra vores leverandører, så tøv ikke med at kontakte os :-) 

QNTS har altid en lækker udsalgskategori, hvor du kan shoppe nedsatte styles fra alle vores lækre mærker. Tjek den altid ud, frisk din garderobe op og spar penge!

Gå på opdagelse i vores QNTS-univers. Føl dig inspireret og bliv klædt på i netop den QNTS stil, der passer lige til dig og din personlighed.   

Tak fordi du læste med :-)

Vi håber, du finder QNTS inspirerende, lækkert, overskueligt og enkelt. 


DE BEDSTE QNTSVIBES

FRA TRINE OG Team QNTS

 

PRESSE MEDDELSE AUGUST 2018

En drøm om at blive selvstændige sammen, blev til virkelighed for os i 2018.

Gennem mere end 20 år, har vi begge (Trine og Jesper Knudsen) været i modebranchen, på hver vores side af salg/indkøb og det visuelle udtryk og looks ude i de fysiske butikker. Med en god forståelse for retail, drift og diverse tendenser har vi nu kastet os ud i et nyt eventyr, SAMMEN.

Tidligere var det den familie ejet tøjvirksomhed KAUFMANN som stod bag QNTS. Men med KAUFMANN og qUINT som tilsammen udgøre mere end 40 butikker i DK, passede denne lille niche pige-webshop ikke rigtigt ind. 

Trine er tidligere ansat i KAUFMANN (merchandiser qUINT og qUINTESS) og har altid haft en særlig interesse og et "cool take" i forhold til mode/trends, streetwear og dermed også QNTS. Det er en kæmpe ære, at få lov til at drive Henrik Kaufmann´s pige-webshop videre. Det stiller høje krav, at leve op til KAUFMANN´s standard, men vi vil gøre vores bedste for at holde det høje service niveau.
Vi ønsker gennemsigtighed og nærhed til vores kunder, selv om det meste foregår på nettet.

Vi vil fortsætte med at vægte samarbejde, fællesskab og team-spirit for vores ansatte. Der skal grines og det skal være sjovt, men i den grad også seriøst at være en del af QNTS. 

Vi drømmer om at skabe en god og ærlig forretning. Samtidig vil vi være de unge pigers fortrukne valg, når der skal shoppes nye styles til garderoben. 

QNTS video:

Kontakt os Tlf.: 22 55 05 08 (Kl. 9-15) / kundeservice@qnts.dk
Gratis levering ved køb over 499,-
Gratis retur 14 dages returret med forudbetalt returlabel
Bestil online Afhent i showroomet i Stilling v/ Skanderborg

Bliv VIP-kunde og modtag fordele