INFORMATION OM BRUG AF COOKIES PÅ QNTS.DK

Ved at benytte denne hjemmeside, QNTS.dk, accepterer du, at vi bruger cookies.

HJEMMESIDENS EJER OG KONTAKTOPLYSNINGER

Denne hjemmeside er drevet og ejet af:

QNTS Aps

Lynghøjvej 27 B, Stilling

8660 Skanderborg

CVR: 39 68 46 91 
E-mail: kundeservice@qnts.dk
Tlf. 22 55 05 08

HVAD ER EN COOKIE?

En cookie er en lille datafil, som vi gemmer på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus.

HJEMMESIDENS BRUG AF COOKIES

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser. Cookies husker fx, hvad du har lagt i indkøbskurven, om du tidligere har besøgt siden, om du er logget ind og hvilket sprog og valuta, du gerne vil have hjemmesiden på. Her er oversigten over hjemmesidens brug af cookies og vores samarbejdspartnere i denne forbindelse.

Nødvendige cookies

Disse cookies er påkrævet, for at hjemmesiden kan levere en tjeneste, som slutbrugeren udtrykkeligt har anmodet om. Det kan fx være cookies, der bruges for at få en indkøbskurv til at virke. Hjemmesidens indhold er lagret og administreres gennem "Sitecore CMS platform". Den sætter cookies ind, som bruges til at genkende dig, når du bevæger dig rundt på siden og husker om du fx er logget ind på ’Min konto’. Vi bruger et cookiescript til at finde ud af, hvorvidt du er blevet informeret om hjemmesidens brug af cookies. Vi lagrer ingen data ifm. denne cookie. Vi bruger Smartertracker til at håndtere kundehenvendelser via e-mail og chat. De oplysninger, som cookien indsamler om dit brug (besøgte sider, din IP-adresse m.v.) bruger vi til at yde den bedst mulige service, når vi modtager henvendelser.

Præference- cookies

Disse cookies bruges til at sikre den optimale brugeroplevelse på hjemmesiden. Det er fx valgte præferencer såsom sprog eller valg, som gør navigation enklere. Der indsamles ingen personligt identificerbare data med denne type cookies. Videoer indlejret på siden er via YouTube eller Vimeo. YouTube bruger bl.a. cookies til at registrere, hvilke videoer der vises og hvor meget af filmen, du har set. YouTube cookies er såkaldte Flash cookies.

Drifts- og optimeringscookies

Disse cookies anvendes til driften af hjemmesiden. Det kan fx være optælling af antallet af besøgende eller andre informationer, der skal bruges til analyse - de bruges også i forbindelse med spørgeskemaer. Disse cookies kan i begrænset omfang indsamle data, der kan henføres til den enkelte bruger. Vi bruger Google Analytics for at analysere, hvordan brugerne anvender hjemmesiden. De oplysninger, som cookien indsamler om din brug (trafikdata, herunder din IP-adresse), sendes til og gemmes på Googles servere i USA.
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Marketing - anonym tracking på tværs af hjemmesider

Disse cookies anvendes til at følge brugere på tværs af deres besøg på flere hjemmesider. Disse cookies kan bruges til at opbygge profiler, der viser, hvilke søgninger hver bruger har foretaget eller hvilke sider, de har besøgt. Disse cookies kan lagre data, der identificerer den enkelte bruger eller som indeholder specifik information om brugeren. Anonym data kan blive delt med en 3. part.
Med 'Ad This' kan du kan dele sidens indhold på sociale netværk. Når du deler, vil 'Ad This' sætte cookies, som samler information om, hvilke sider du deler og på hvilke sociale netværk, du deler det på. Cookies fra Facebook bruges til at vise en "synes godt om" knap og information om hvilke af dine Facebook venner synes godt om. Facebook giver endvidere adgang til et statistik værktøj (Facebook Insights), der viser information omkring brugen af Facebook.

Marketing – målrettet annoncering

Disse cookies bruges til at følge søge- og læsevaner. Den indsamlede information bruges til at vise individualiseret marketing indhold, såsom bannerannoncer. Anvendelsen af disse cookies kan indebære lagring og anvendelse af personlig identificerbare informationer til visning af individuelt tilpasset indhold og/eller deling af disse data med en 3. part med det samme formål. Enhver information, der lagres med brug af disse cookies, kan blive videresolgt til 3. part. Vi samarbejder med virksomheden Web2media ( www.web2media.dk ) om brugen af systemet Google Adwords til styring af internetannoncer i forsøg på at vise dig annoncer, der har relevans for dig.

Typer af cookies på QNTS.dk

Cookies er til for at optimere brugervenligheden på QNTS.dk. Slår man disse Cookies fra, vil brugeren opleve, at flere funktioner ikke virker optimalt. Herunder ses en tabel med brugen af cookies på QNTS.dk og de benyttede tjenester.


SÅDAN AFVISER ELLER SLETTER DU DINE COOKIES

Afvisning af cookies

Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi de forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.

Sletning af cookies

Cookies som du tidligere har accepteret, kan efterfølgende slettes nemt. Benytter du en PC med en nyere browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne: CTRL + SHIFT + Delete. Virker genvejstasterne ikke, og/eller benytter du en MAC, skal du starte med at finde ud af, hvilken browser du bruger og herefter klikke på det relevante link.
Husk: Bruger du flere browsere, skal du slette cookies i dem alle.

Internet Explorer
http://windows.microsoft.com/da-DK/windows-vista/Delete-your-Internet-cookies

Mozilla Firefox
http://support.mozilla.org/da/kb/delete-cookies-remove-info-websitesstored?redirectlocale=en-US&redirectslug=Deleting+cookies

Google Chrome
http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=da&answer=95647

Opera
http://help.opera.com/Windows/12.10/en/cookies.html

Safari 5.0
http://support.apple.com/kb/HT1677

Flash cookies (gælder alle browser)
http://www.macromedia.com/support/documentation/en/ flashplayer/help/settings_manager07.html

iPhone, iPad og andet fra Apple
http://support.apple.com/kb/HT1677

Telefoner med styresystemet Android
http://timeread.hubpages.com/hub/How-to-delete-internet-cookies-on-your-Droid-or-any-Android-device

Telefoner med Windows 7
http://www.windowsphone.com/da-dk/how-to/wp7/web/changing-privacy-and-otherbrowser-settings

SPØRGSMÅL

Har du spørgsmål?

Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores information og/eller behandling af personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte os på:

E-mail: kundeservice@qnts.dk.
Tlf: 22 55 05 08

Hos QNTS prioriterer vi datasikkerhed og fortrolighed højt. Nærværende persondatapolitik fastlægger klare retningslinjer for QNTS’ måde at behandle dine personoplysninger på. I det følgende redegøres for, hvordan vi anvender de personlige oplysninger, som du efterlader dig og/eller afgiver, når du besøger vores hjemmeside, samt anvender de forskellige tjenester på hjemmesiden.

 

1. EJER- OG KONTAKTOPLYSNINGER

Denne hjemmeside er drevet og ejet af:
QNTS Aps
Lynghøjvej 27 B, Stilling
8660 Skanderborg

CVR-nr.: 39 68 46 91
E-mail: kundeservice@qnts.dk
Tlf: 22 55 05 08

2. INDSAMLING AF PERSONOPLYSNINGER

Du vil altid blive informeret forud for indsamlingen af personlige oplysninger om dig. De personoplysninger, som vi indsamler, kan for eksempel omfatte dit navn, e-mailadresse, telefonnummer og lignende identifikationsoplysninger samt købshistorik.

Det vil altid fremgå i forbindelse med afgivelsen af oplysninger, hvorvidt afgivelsen er frivillig eller er nødvendig for gennemførelsen af den ønskede handling - Eksempelvis gennemførelse af en handel på vores webshop.

Indsamling af dine personoplysninger sker i ét eller flere af nedenstående tilfælde:

  • Når du køber varer online på QNTS.dk
  • Når du tilmelder dig QNTS’ nyhedsbrev
  • Når du opretter en kundekonto på QNTS.dk
  • Når du tilmelder dig QNTS’ kundeklub
  • Når du deltager i en af QNTS’ konkurrencer

Selvom du bruger din e-mailadresse i mere end ét af ovenstående tilfælde, bliver dine oplysninger kun samlet og registreret ét sted. Dermed kan dine oplysninger fx genbruges, når du handler hos os, og herved undgår du samtidig at modtage samme markedsføringsmateriale fra QNTS flere gange.

 

3. FACEBOOK

QNTS kan også indsamle oplysninger om dig via din profil på Facebook med henblik på at foretage adfærdsbaseret markedsføring. Den udveksling af personoplysninger, der sker med Facebook, sker i krypteret form, og Facebook får på intet tidspunkt adgang til de oplysninger, som QNTS har registreret om dig.

 

4. ANVENDELSE AF PERSONOPLYSNINGER

Personoplysninger indsamles og anvendes til følgende formål:

  • Gennemførelse af ordre i vores webshop
  • Tilmelding til nyhedsbrev
  • Administration af kundeklub
  • Administration af brugerkonto / profil
  • Deltagelse i konkurrencer eller andre events
  • Fremsendelse af andet markedsføringsmateriale, herunder invitationer til events og tildeling af værdikoder
  • Indsamling og evaluering af forbrugeranmeldelser
  • Oversigt over købshistorik
  • Adfærdsbaseret markedsføring/profilering
  • Statistik
  • Øvrige markedsføringstiltag

Vi gør opmærksom på, at brug af dine personoplysninger til fremsendelse af markedsføringsmateriale kun finder sted, såfremt du forinden har afgivet dit udtrykkelige samtykke, medmindre loven giver mulighed for, at vi kan kontakte dig uden, at du afgiver dit samtykke først.

QNTS fører statistik over, hvilke områder af websiden vores brugere besøger samt hvilke produkter, der er brugernes foretrukne - disse data indeholder ikke personoplysninger. Ved hjælp af de indsamlede data opnås kendskab til brugernes anvendelse af websiden - denne information bruges til at forbedre hjemmesiden.
Vi bruger derimod data om alle vores brugeres navigation for at forstå, hvordan vores brugere som en samlet gruppe anvender QNTS.dk, og forsøger på denne baggrund at gøre websiden bedre. Vi kan ikke se, hvor du kommer fra eller hvor du surfer hen på Internettet, når du forlader vores site. Derudover indsamler vi information om, hvilke produkter vores brugere, som en samlet gruppe, fortrækker. Denne information bruges også til at forbedre websiden. Vi sælger ikke eller vidergiver information om vores brugers brug og navigation på vores webside, og vi sælger eller videregiver ikke dine købsinformationer til en 3. part.

 

5. VIDEREGIVELSE

Dine personoplysninger videregives ikke til en 3. part uden din tilladelse. Det kan dog under visse omstændigheder og i henhold til lovgivningen være nødvendigt at videregive oplysninger til retslige myndigheder.
- Eksempelvis kan oplysninger videregives til politiet i tilfælde af mistanke om kreditkortsvindel.

Oplysninger til brug for vareleverance overlades til det fragtfirma com QNTS’ anvender. Ligeledes overlades dine personoplysninger til QNTS’ samarbejdspartnere, som leverer ydelser på QNTS’ vegne - fx i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve. Disse samarbejdspartnere behandler alene personoplysningerne på QNTS’ vegne og i overensstemmelse med QNTS’ instrukser.

I tilfælde af omstrukturering eller helt eller delvist salg af virksomheden vil en eventuel videregivelse i en sådan forbindelse ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning for behandling af personoplysninger.

 

6. SLETNING AF PERSONOPLYSNINGER

Dine personoplysninger bliver slettet, når vi ikke længere har behov for at behandle dem til opfyldelsen af et eller flere af de ovennævnte formål. Oplysningerne kan dog behandles og opbevares længere i anonymiseret form.

 

7. COOKIES

Vi anvender cookies på vores hjemmeside. Du kan læse mere om brugen af cookies i vores Cookiepolitik, som du kan finde her.

 

8. SIKKERHED

Vi har implementeret sikkerhedsforanstaltninger til sikring af, at vores interne procedurer lever op til vores høje sikkerhedspolitiske standarder. Vi bestræber os således bedst muligt på at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personlige oplysninger.

Ved gennemførelse af en ordre i webshoppen sendes dine kreditkortinformationer direkte til vores betalingsudbyder - QNTS har således ikke adgang til dine kreditkortoplysninger. Vi anvender en af Nordens førende online betalingsudbyder, Quickpay.

Dine personoplysninger beskyttes af et password.

 

9. DINE RETTIGHEDER

Du er til enhver tid berettiget til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, dog med visse lovbestemte undtagelser. Du har endvidere ret til at gøre indsigelse mod indsamlingen og mod den videre behandling af dine personlige oplysninger. Du har herudover også ret til at få korrigeret, slettet eller blokeret dine personlige oplysninger.

 

10. TILBAGEKALDELSE AF SAMTYKKE

Du kan til enhver tid tilbagekalde eventuelle samtykker, som du måtte have afgivet. Vi vil herefter slette dine oplysninger, medmindre vi kan fortsætte behandlingen på andet grundlag. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, kan du kontakte os på vores E-mail: kundeservice@qnts.dk

 

11. LINKS TIL ANDRE WEBSITES MV.

QNTS.dk kan indeholde links til andre websider eller til integrerede websider. Vi er ikke ansvarlige for indholdet af andre selskabers websider eller deres praksis i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger. Når du besøger andre websider, opfordres du til at læse indehaverens politik med hensyn til beskyttelse af personlige oplysninger samt andre relevante politikker.

 

12. ÆNDRINGER AF OPLYSNINGER MV.

Hvis du ønsker, at vi opdaterer, ændrer eller sletter personlige oplysninger, som vi har registreret om dig, ønsker at få adgang til de personoplysninger, der behandles om dig, eller hvis du har spørgsmål til ovenstående retningslinjer, kan du rette henvendelse til os på:

E-mail: kundeservice@qnts.dk 
Tlf: 22 55 05 08

Du kan herved også skrive til os på følgende adresse:

QNTS Aps
Lynghøjvej 27 B, Stilling
8660 Skanderborg

 

13. KLAGEADGANG

Hvis du ønsker at klage over behandlingen af dine personlige oplysninger, kan du kontakte os via e-mail, telefon eller brev som angivet i pkt. 12 ovenfor. Du kan også kontakte Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K.

Kontakt os Tlf.: 22 55 05 08 (Kl. 9-15) / kundeservice@qnts.dk
Gratis levering ved køb over 499,-
Gratis retur 14 dages returret med forudbetalt returlabel
Bestil online Afhent i showroomet i Stilling v/ Skanderborg

Bliv VIP-kunde og modtag fordele