Forsidetekst

QNTS er en dansk mode- og multibrandshop for kvinder, beliggende i Aarhus. QNTS blev grundlagt i 2018, og den første butik åbnede i 2019 i Skanderborg. Ejerne, Trine Meyhoff og hendes mand Jesper, flyttede butikken til Aarhus i sommeren 2024. QNTS er essensen af navnet – navnet er opstået på baggrund af følgende mantra:

Q - For treating yourself as a Queen 
N - For being Notable 
T - For believe in Trust 
S - For wearing Sneakers

Hos QNTS sættes pris på et inspirerende mix af høj kvalitet og cool designs af spændende danske og internationale brands. Trine er ikke bare ejer, men hjertet bag QNTS, og hun udvælger særligt til butikkens sortiment og webshop. Hver enkelte style er udvalgt med øje for dig som forbruger, at du får glæde af vores varer i længere tid end bare en enkelt sæson. Alle produkter hos QNTS er nøje udvalgt på både baggrund af design, men i ligeså høj grad på baggrund af kvalitet. Det er Trines ønske, at bæredygtighed skal fylde mere og mere i QNTS’ univers. Hos QNTS vil du som kunde derfor opleve at alt fra butik, til webshop og indpakning, vil være præget af mere bæredygtige, genanvendte materialer og tiltag.

QNTS har opbygget et rigt shoppingunivers online, men for at holde tro med Trines vision om at være lokalt nærværende og få en oprigtig interaktion med kunder, åbnede QNTS i 2019 en fysisk butik. Oprindeligt lå butikken i Skanderborg, men QNTS fik vokseværk og flyttede i sommeren 2024 til Ankersgade 12c kld., i Aarhus. Denne butik giver os mulighed for at tilbyde god vejledning, en snak eller bare lidt hyggeshopping. Vi sætter en ære i at komme dig til undsætning, uanset hvad! Hos QNTS vil du som kunde altid være i centrum, fordi der ville ikke være nogen os, uden jer.

Så hjerteligt velkommen til QNTS - Vi glæder os til at tage imod dig og din ordre!

De kærligste hilsner 
Trine og Team QNTS