Gratis levering i Danmark ved køb over DKK 499,-
Kurv
Din indkøbskurv er tom
Du mangler at købe for DKK 499,- for at få fri fragt.

  QNTS

  Wood Wood

  Wood Wood
  Vi Anbefaler fra Wood Wood
  Filter
  • Nulstil filter
  • Nulstil filter
  varer fundet
  Visning:
  ( varer fundet) Til top

  Wood Wood - fashion til kvinder

  Det moderne livsstilsbrand Wood Wood blev grundlagt i 2002 i København af Brian SS Jensen og Karl-Oskar Olsen, og de har butikker i både Berlin, Århus og København samt online shops. De er et subkultursbrand, hvis grundlæggere voksede op med både graffiti og gadekultur i 90’erne, hvor stilen er nøglen til alt. De får inspiration fra den unge kultur samt kunst, musik og kultur generelt, hvilket giver kreationer i de mest praktiske og stilfulde kombinationer. Ved at se udover moden har Wood Wood formået at skabe et brand, der har sporten som en stærk komponent, når de designer deres kollektioner, og dette kombineres med brandets evne til at bevæge sig både op og ned i modens spektrum af designs.

  Opgrader din stil med Wood Wood cap

  "Wood Wood er så meget mere end et brand - det handler om stil og attitude”, som Karl-Oskar Olsen siger. Selvfølgelig gør det det! Det handler ikke kun om at klæde sig efter moden, selvom der er alle muligheder for det. Det handler om at finde sin egen stil og vise over for andre, hvem man er, og hvad man står for. Dette kan du gøre med det praktiske og smarte valg af en Wood Wood cap. Det er nemlig meget mere end bare en cap. I dag er caps blevet en modedille, som kvinder nemt kan kombinere med mange af deres outfits for at give det sidste krydder til looket. Du kan netop bruge en Wood Wood cap til at understrege din egen personlige stil, så skynd dig at købe en her hos os.

  Gør livet lidt sjovere med en Wood Wood bucket hat

  Der findes ikke noget bedre end en smart accessory, når man lige har trukket sit yndlingsoutfit på, og hvad kunne være bedre end en Wood Wood bucket hat? Dette er bestemt den sejeste og mest stilfulde accessory, du kan erhverve dig, som helt sikkert vil sætte sit eget personlige præg på dit outfit. Ikke nok med at den er smart at have på, så skygger den også for solen om sommeren. En accessory der både er praktisk og stilfuld, finder man ikke mange andre steder. Med en Wood Wood bucket hat får du attitude, stil og masser af selvtillid. At bære hat er bestemt blevet en trend i den internationale modeverden, så skynd dig at kigge vores udvalg igennem og se, om der er en, der falder i din smag.

  Køb Wood Wood sweatshirt hos QNTS.dk

  Hos QNTS vil du meget hurtigt opleve, at vi deler din passion for mode og forstår, hvordan et outfit kan friske selv den kedeligste dag op. For at opnå vores mission har vi håndplukket den lækreste fashion-mode fra anerkendte og eftertragtede brands, og blandt mange andre fede produkter kan du købe Wood Wood sweatshirts lige her hos os. Wood Wood sweatshirts er smarte, eksklusive og fede til hverdags- eller festbrug. Fuldend looket med en cap eller en bucket hat og et par sneakers, så du får din helt egen personlige stil.

  På qnts.dk anvender vi cookies til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. 

  Du accepterer det ved at klikke videre på siden. 

  Læs vores cookiepolitik her


  Acceptér
  Vind et gavekort på 1000 kr

  Tilmeld dig QNTS's Nyhedsbrev og deltag i konkurrencen.

  Læs vilkår